The Unofficial Access Virus & Virus TI Forum - since 2002

The Unofficial Access Virus & Virus TI Forum - since 2002 (http://www.Infekted.org/virus/forum.php)
-   General discussion about Access Virus (http://www.Infekted.org/virus/forumdisplay.php?f=105)
-   -   new update 3.0.4.00 (http://www.Infekted.org/virus/showthread.php?t=31294)

telson 17.07.2009 10:23 AM

new update 3.0.4.00
 
About TIOS 3.0.4.00 Public Beta
-SE: Vocoder stops working when used with audio streaming through VC (fixed)
-SE: Atomizer can crash or generate noise under certain circumstances (fixed)
-VC: OS3 parameters not responding to Section Lock (fixed)
-HI: (Virus TI Snow) MIDI In didn't work under certain circumstances (fixed)
-SE: Static input mode didn't work as expected with Virus Control (fixed)
-HI: Improvements to DSP heath checks
-SE: Possible crash when changing patches (fixed)
-IN: wrong product name in Windows Vista User Account Control message (fixed)
-VC: In VST3 Plug-Ins, all parameters are grouped in parts now and can be automated without mapping
***************************************************

thanks access

Sonis 17.07.2009 10:52 AM

Can't even install it, I keep getting an error (error 6 it says) when it's trying to install the drivers. Not doing anything differently since I last installed or reinstalled the virus software/drivers and nothing about my system has changed since then either.

Awesome.

telson 17.07.2009 11:02 AM

Really ? Very strange Sonis
I can't try it right now , i will try it at home

Sonis 17.07.2009 11:10 AM

Yeah I'm actually really annoyed. My TI2 is so unstable that it's unusable and I was really hoping this patch would be the one, but I can't even find out now.

telson 17.07.2009 11:14 AM

Did you follow the installation process correctly ?
You have to uninstall the previous version, right ?

Sonis 17.07.2009 11:16 AM

Quote:

Originally Posted by telson (Post 291884)
Did you follow the installation process correctly ?
You have to uninstall the previous version, right ?

Yep tried it 5 times already (literally). Uninstall previous version, restart computer (just to be sure), run installer, error. Tried different USB ports and USB cables too and it didn't change anything.

edit:

Also curious about this one:

Quote:

-HI: Improvements to DSP heath checks
I wonder if that's supposed to say heat or health, unless they'd hidden candy inside the virus that I don't know about:


h4nc0 17.07.2009 11:24 AM

downloading now. I wish that I didn't have to enter my email/name info everytime I download something from Access!

Failed updating driver 1st time. Removed all Virus related drivers in Device Manager, removed virus software, reinstalled. New update graphics on Virus it seems. It loads in Ableton Live 8 without a problem and seems to work fine so far.

telson 17.07.2009 12:08 PM

Quote:

Originally Posted by h4nc0 (Post 291887)
downloading now. I wish that I didn't have to enter my email/name info everytime I download something from Access!

Failed updating driver 1st time. Removed all Virus related drivers in Device Manager, removed virus software, reinstalled. New update graphics on Virus it seems. It loads in Ableton Live 8 without a problem and seems to work fine so far.

Sonis pay attention on this !!!!

Cantankerous 17.07.2009 01:43 PM

Was really hoping to hear of 64 bit support. :(

Atziluth 17.07.2009 01:58 PM

@ Cantankerous

Maybe ACCESS is waiting for 64bit Windows 7 and are skipping 64bit Vista support.
But I don't know if this makes sense?


All times are GMT. The time now is 07:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright �2002-2015, Infekted.org