Access Virus & Virus TI community since 2002 Virus TI Infekted

Go Back   The Unofficial Access Virus & Virus TI Forum - since 2002 > Discussion concerning Access products > General discussion about Access Virus

General discussion about Access Virus Discussion about Virus A, B, C and TI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 17.07.2009, 10:25 PM
Paprika Paprika is offline
Definately caught something...
Very mucho Newbie
 
Join Date: 02.01.2009
Posts: 40
Default

Quote:
Originally Posted by Timo View Post
includes bug-fixes and a refined DSP meter
A meter? Where?
__________________
TI|2 Desktop user
Reply With Quote
  #22  
Old 18.07.2009, 06:19 AM
Sonis Sonis is offline
Am starting to like this forum
Newbie
 
Join Date: 02.05.2009
Posts: 98
Default

Got 3.0.4 to install on my laptop and watched the virus crash about 5 minutes after the firmware update finished. I hadn't even opened my sequencer yet. So much for this patch making my virus usable.

It's funny how in any other industry this would be completely unacceptable. If I bought a car and the engine stopped working every 5 minutes the problem would have been fixed months ago or I would have gotten a replacement car by now.

Ridiculous.
Reply With Quote
  #23  
Old 18.07.2009, 08:35 AM
zeno's Avatar
zeno zeno is offline
Infektion taking hold...
Newbie
 
Join Date: 19.10.2008
Posts: 56
Default

Hey Access.

Installed .4.00

Also confirming that the sneezing is gone, but the virus crashes and restarts just the same.

And after restart, Ableton is out of sync. It also appears that there's less polyphony after the crash. Restarting ableton solves these issues.

Update: Had many more problems. Reinstalled .3.00 - First time I've reverted on beta.
__________________
http://www.zenodub.com

Last edited by zeno : 18.07.2009 at 12:37 PM.
Reply With Quote
  #24  
Old 18.07.2009, 12:56 PM
Warren_UK Warren_UK is offline
Coming down with a bug...
Complete Newbie
 
Join Date: 27.03.2009
Posts: 18
Default

Not worth upgrading from the comments here. I was hoping this would fix the issue were my TI in stand alone mode crashes from time to time with OS 3.0.3.

Seems I'm sticking with 2.7.5 then
Reply With Quote
  #25  
Old 18.07.2009, 01:32 PM
Timo's Avatar
Timo Timo is offline
Administrator
This forum member lives here
 
Join Date: 13.07.2003
Location: Kaoss central, England
Posts: 2,551
Default

Quote:
Originally Posted by Paprika View Post
A meter? Where?
Maybe I should rephrase that. Looking at the change-log, it's the same meter, but it's more accurate.
__________________
PS > And another thing! Will the Ti|3 have user customisable/importable wavetables? A ribbon-controller or XY-Pad might be nice, too, please! Thanks!
Reply With Quote
  #26  
Old 18.07.2009, 01:56 PM
marc marc is offline
Veteran
Veteran
 
Join Date: 06.08.2003
Posts: 671
Default

Quote:
Originally Posted by DiScO View Post
With regards to the sync, again, unless the TI is selected in Logic, the playback is erratic. I know you are waiting for a fix for this though from Apple.
this is only for the analog outs, not for the USB outs. we discussed this like 4 years ago. i didn't say we are waiting for a fix from apple. i said, only logic can provide addition information to the plug-in which would resolve the problem.

Quote:
Originally Posted by DiScO View Post
No 'sneezing', but still the same crash. Using EkoRoad HS on the first part in a newly created Logic project which is a simple 4 bar loop with one other instrument track containing Alchemy.

as for the patch which makes it crash, please send me an arrangement

best, marc
__________________
*** This is not an official forum, in order to get a guaranteed response from Access Music contact support here: http://www.virus.info/?go=contact ***

Follow the Virus on Twitter: http://twitter.com/accessmusic
Watch the Virus on Vimeo: http://vimeo.com/accessmusic
Become Infected friends on Facebook: http://facebook.com/pages/Virus/77569453701
Reply With Quote
  #27  
Old 18.07.2009, 06:18 PM
mitchiemasha's Avatar
mitchiemasha mitchiemasha is offline
Semi Pro
Semi-Pro
 
Join Date: 11.08.2008
Location: Teesside
Posts: 225
Send a message via MSN to mitchiemasha
Default

Quote:
If I bought a car and the engine stopped working every 5 minutes the problem would have been fixed months ago or I would have gotten a replacement car by now.
but if you bought a test car!!!

I've never had a problem with an actual release. Problem they have is rather than just fixing bugs, with each update comes improved ideas, sometimes new ideas. This then creates new bugs.
Reply With Quote
  #28  
Old 18.07.2009, 08:05 PM
telson's Avatar
telson telson is offline
Banned
Newbie
 
Join Date: 03.01.2009
Posts: 78
Default

Quote:
Originally Posted by Sonis View Post
Ridiculous.
First of all you have to learn how to update your machine cause you didn't
Secondary you have to know that this update called Beta Release

After that ask yourself mister WHO ARE RIDICULOUS

GOOD NIGHT
Reply With Quote
  #29  
Old 18.07.2009, 09:30 PM
Sonis Sonis is offline
Am starting to like this forum
Newbie
 
Join Date: 02.05.2009
Posts: 98
Default

Quote:
Originally Posted by mitchiemasha View Post
but if you bought a test car!!!

I've never had a problem with an actual release. Problem they have is rather than just fixing bugs, with each update comes improved ideas, sometimes new ideas. This then creates new bugs.
I've had the crash problem with every version of the ti firmware since I bought my ti2 desktop. It's not JUST the new beta releases.

Quote:
Originally Posted by telson View Post
First of all you have to learn how to update your machine cause you didn't
Secondary you have to know that this update called Beta Release

After that ask yourself mister WHO ARE RIDICULOUS

GOOD NIGHT
If you'd read my post you'd see that I said it updated fine using my laptop and promtly crashed 5 minutes later. It has nothing to do with it being a beta release, it's the exact same crash I've been getting since I bought my TI like I said already. I don't see how you don't understand this. Just because your unit is working fine doesn't mean everyone else's is. I also don't see why you're getting butthurt from me saying it's ridiculous that something I paid $2000 for doesn't work unless it's complete blind fanboyism which I wouldn't put past you.

Oh and I did a system restore to before the last windows update and got it to install on my desktop too so something went wonky when XP updated last time, and it still crashes so that had nothing to do with it. Nice try though.
Reply With Quote
  #30  
Old 18.07.2009, 09:34 PM
zeno's Avatar
zeno zeno is offline
Infektion taking hold...
Newbie
 
Join Date: 19.10.2008
Posts: 56
Default

Sonis, have you contacted support? Just curious.
__________________
http://www.zenodub.com
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:53 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Skin Designed by: Talk vBulletin
Copyright �2002-2015, Infekted.org