Access Virus & Virus TI community since 2002 Virus TI Infekted

Go Back   The Unofficial Access Virus & Virus TI Forum - since 2002 > Discussion concerning Access products > Trouble with your Access Virus?

Trouble with your Access Virus? Here you can get help when you have trouble or just don't know what to do.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04.01.2020, 01:51 PM
ebmvirus ebmvirus is offline
New here
New here
 
Join Date: 04.01.2020
Posts: 3
Default [unsolved] Virus TI2 Patch Behavior

Sometimes patches get hung up. When this happens the knobs or buttons no long have an affect on the patch. You can press Program or Bank buttons to advance to different patches but the sound will not change. The screen shows you have advanced thru the patches but still no changes in sound. When you put the unit to sleep during this the LFO buttons will remain lit and blinking at the rate that they were on the stuck patch. The only option is unplug the power cable.

Im also experiencing issues with dead keys.

I do not use the unit via USB except for updates (latest OS installed) and patch swapping. I use the analog outputs for sound and sequence it with hardware using Midi.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:12 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Skin Designed by: Talk vBulletin
Copyright �2002-2015, Infekted.org