Access Virus & Virus TI community since 2002 Virus TI Infekted

Go Back   The Unofficial Access Virus & Virus TI Forum - since 2002 > Discussion concerning Access products > Trouble with your Access Virus?

Trouble with your Access Virus? Here you can get help when you have trouble or just don't know what to do.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 17.11.2020, 12:39 PM
charonme charonme is offline
Coming down with a bug...
Complete Newbie
 
Join Date: 11.10.2016
Posts: 23
Default TI2: browsing through LFO assign target modifies parameter permanently

When I load a multi program (15 or higher) and then browse through the LFO 1 or 2 "assign target" options (even when amount is 0%) many of the single patch parameters are permanently modified (mostly set to 0) or sometimes even a permanent LFO modulation is somehow applied on some of the parameters. This doesn't happen if the single patch is reloaded from the banks beforehand. Also it doesn't seem to happen with multi programs <15. Factory reset didn't help.


Last edited by charonme : 18.11.2020 at 01:07 PM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:27 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Skin Designed by: Talk vBulletin
Copyright �2002-2015, Infekted.org