Access Virus & Virus TI community since 2002 Virus TI Infekted

Go Back   The Unofficial Access Virus & Virus TI Forum - since 2002 > Discussion concerning Access products > Trouble with your Access Virus?

Trouble with your Access Virus? Here you can get help when you have trouble or just don't know what to do.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 29.07.2019, 06:21 AM
Alcasey Alcasey is offline
New here
New here
 
Join Date: 30.06.2019
Posts: 2
Default Virus Classic no sound

Hi
some time ago my VC's display began blinking. I've purchased not original PSU (I've checked it with TI - it works fine). Unfortunately,VC loads OS, receives MIDI (I see a note sign blinking) but there is not any sound on outputs.
What do I have to check?
Reply With Quote
  #2  
Old 31.07.2019, 08:05 PM
Alcasey Alcasey is offline
New here
New here
 
Join Date: 30.06.2019
Posts: 2
Default

Hi there!
Can anybody help?
Reply With Quote
  #3  
Old 31.07.2019, 08:43 PM
Timo's Avatar
Timo Timo is offline
Administrator
This forum member lives here
 
Join Date: 13.07.2003
Location: Kaoss central, England
Posts: 2,535
Default

Hi, anything similar to this?:- http://infekted.org/virus/showthread.php?p=305915
__________________
PS > And another thing! Will the Ti|3 have user customisable/importable wavetables? A ribbon-controller or XY-Pad might be nice, too, please! Thanks!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:55 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Skin Designed by: Talk vBulletin
Copyright �2002-2015, Infekted.org