Access Virus & Virus TI community since 2002 Virus TI Infekted

Go Back   The Unofficial Access Virus & Virus TI Forum - since 2002 > Discussion concerning Access products > Trouble with your Access Virus?

Trouble with your Access Virus? Here you can get help when you have trouble or just don't know what to do.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 30.12.2020, 12:04 PM
Elastic Elastic is offline
Coming down with a bug...
Complete Newbie
 
Join Date: 11.05.2012
Location: England
Posts: 19
Default Powering on problem

Hi,

Virus TI Polar here, had it about 10 years now. Been having powering on problems for a year or two now.

Basically when I come to power it on, the on/off buttons have a little light pulsing away - fine - then when I press them down the thing just dies. So I have to turn the power on and off at the plug to get it to come back on. Sometime is have to do this many times.

Ive changed the battery inside, and ive changed the power supply too. Still the same.

Any ideas what's going on here?

Thanks for any help and advice.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:41 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Skin Designed by: Talk vBulletin
Copyright �2002-2015, Infekted.org