Access Virus & Virus TI community since 2002 Virus TI Infekted

Go Back   The Unofficial Access Virus & Virus TI Forum - since 2002 > Discussion concerning Access products > Trouble with your Access Virus?

Trouble with your Access Virus? Here you can get help when you have trouble or just don't know what to do.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 29.08.2017, 04:37 PM
Diddlydee Diddlydee is offline
New here
New here
 
Join Date: 29.08.2017
Posts: 2
Default Arp on Virus C not working SOLVED - Woo Hoo!

Hi All, Glad to be on the form & mostly happy to be a newbee Virus C owner.
My Arp stopped working a few days ago, the light still works when I switch it on , I've tried going through Arp Edit parameters & had a look at Global menu too but I'm a new user maybe I've missed something, any ideas?? Would be grateful for any help.
Thanks in advance.

Last edited by Diddlydee : 05.09.2017 at 04:52 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 30.08.2017, 04:35 PM
kennethdel kennethdel is offline
Coming down with a bug...
New here
 
Join Date: 18.02.2013
Posts: 12
Default

Perhaps you have it set to external sync. In that case, it wouldn't play unless it was receiving clock.
Reply With Quote
  #3  
Old 05.09.2017, 04:55 PM
Diddlydee Diddlydee is offline
New here
New here
 
Join Date: 29.08.2017
Posts: 2
Default

Thank you for the reply Kennethdel, I was just about to check the sync when I noticed the Arp' off in the System Menu!
Feeling relieved
Thanks again.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:13 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Skin Designed by: Talk vBulletin
Copyright 2002-2015, Infekted.org