Access Virus & Virus TI community since 2002 Virus TI Infekted

Go Back   The Unofficial Access Virus & Virus TI Forum - since 2002 > Discussion concerning Access products > Trouble with your Access Virus?

Trouble with your Access Virus? Here you can get help when you have trouble or just don't know what to do.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 15.06.2017, 04:11 PM
Erik Tubiolo Erik Tubiolo is offline
New here
New here
 
Join Date: 15.06.2017
Posts: 2
Default Virus C problem with Cubase 7

Hi to all !
i've installed Cubase Elements 7, in pasts years i've used Cubase 5,
but i've a big problem.

on Cubase 5 i was using a free .xml file find on web to load the Instrument and use my virus like a VST, but on Cubase 7 doesnt work and i can use it only like a midi channel.

Anyone know if exist an updated .xml file working on Cubase7, or if exist any other option to use my Virus C not only in midi mode ?

I've tryed "ReKon Audio Virus Editor VST" but i can receive the midi signal to my Virus.
Anyone know how to setup it properly ?


I need your help guys ! !

Thanks in adavance !

Erik
Reply With Quote
  #2  
Old 21.06.2017, 03:55 PM
Erik Tubiolo Erik Tubiolo is offline
New here
New here
 
Join Date: 15.06.2017
Posts: 2
Default

nobody use Virus C anymore ? =(
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:27 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Skin Designed by: Talk vBulletin
Copyright 2002-2015, Infekted.org